Bussutflykt till Väddö

MAJ 7
Plats:
Gisslehamn och Väddö
Tid:
10:00
Anmäl senast:
2019-04-23

Följ med SRF Norrtäljes bussutflykt till Hotell Havsbaden i Grisslehamn och Kröns Handelsträdgård på Väddö!

Tisdagen den 7 maj besöker vi Hotell Havsbaden i Grisslehamn där vi äter en härlig lunch i det nybyggda hotellet. Lunchen serveras vid bordet och i lunchen ingår två rätter att välja mellan samt ett vegetariskt alternativ, sallad och smör och bröd samt måltidsdryck ingår. Efter maten dricker vi kaffe med en god kaka till.
Som avslutning får vi en presentation av det nya hotellet.

Mätta och belåtna kliver vi på bussen för en trevlig resa till Kröns Trädgård på Väddö.Vid framkomsten serveras vi kaffe med en god kanelbulle, därefter kan vi beundra trädgårdens fantastiska blomsterprakt. Vi har också möjlighet att shoppa våra plantor och växter till balkong och rabatter.

Resan startar på bussplan i Rimbo klockan 10.00 och från Bussplan vid Biblioteket i Norrtälje klockan 10.45 .
Beräknad hemkomst meddelas i bussen.

Pris och villkor:

Pris för medlem i SRF med anhörig eller vän är 320 kronor per person. Pris för övriga deltagare är 420 kronor per person. 
Inkluderar:Resa i turistbuss med toalett.Lunch i Grisslehamn och kaffe med bulle på Kröns Trädgård.

Anmälan görs till Anita Maddock på telefon 08-462 45 23 eller anmäl er till Aune Konttori Brundin på telefon 070-215 95 33 senast tisdagen den 23 april, därefter så är resan bindande. 
Betala via plusgiro 86 49 63-4 SRF Norrtälje, märk inbetalningen med ditt efternamn.
Eller ring till Anita Maddock så sänder hon över ett inbetalnings kort till dig. Inbetalningen ska vara inne senast tisdagen den 30 april.

Välkommen!Anmälan