Frukostshopping på H&M

APR 27
Plats:
H&M, Ringen Centrum, Skanstull
Tid:
08:00 - 09:45
Anmäl senast:
2018-04-24

Fredagen den 27 april har vi på SRF Stockholms och Gotlands län fått möjlighet att delta på H&M:s frukostshopping för klubbmedlemmar i butiken i Ringen Centrum. Vi delar butiken med andra shoppingsugna medlemmar, men har tillgång till gott om personal som gärna guidar oss rätt bland stilar, färger, material och storlekar.

Passa på att uppdatera garderoben inför den stundande våren och sommaren med ljusare färger och lättare tyger. Ta gärna med en vän och shoppa i lugn och ro i en av Sveriges största butikskedjor och få samtidigt rabatt på ditt köp.

På H&M hittar du alltifrån basplagg till uppdaterade klassiker och kläder som speglar de senaste internationella trenderna till bra priser. I butiken i Ringen Centrum hittar du avdelningarna herr, barn, dam, kosmetik, Trend, Divided, Everyday och Modern Classic. 

OBS! Kort anmälningstid!

Aktiviteten är kostnadsfri. Vi kommer att ha ledsagare på plats samt butikens egen personal som gärna hjälper till. Uppge i din anmälan om du tar med dig en vän eller egen ledsagare. Ni får båda rabatt på köpet. 

Varmt välkommen att shoppa med oss!Anmälan