Julpyssel

DEC 8
Plats:
Gotlandssalen, Gotlandsgatan 44, Skanstull
Tid:
14:00 - 17:00
Anmäl senast:
2019-11-30

Julen närmar sig med stormsteg, och därför vill vi på SRF Stockholm Gotland bjuda in dig och din familj att julpyssla med oss den. Det blir en mysig eftermiddag i julens tecken med julmusik och en massa härligt pyssel. Tre medhjälpare finns på plats och delar gärna med sig av tips och inspiration till vad du kan göra; alltifrån moderna snögubbar till traditionella smällkarameller och glittriga julkort! 

Vi utlovar glitter, flirtkulor, lim, piprensare och silkespapper upp över öronen, och självklart fyller vi hela lokalen med julstämning! Det enda du behöver ta med dig är ett glatt humör och en gnutta fantasi. 

Aktiviteten riktar sig till familjer där någon av er har en synnedsättning. Föräldrar, mor/farföräldrar, barn och barnbarn i alla åldrar är varmt välkomna att pyssla tillsammans! Barn deltar i sällskap av vuxen.

Det kostar 50 kr per person att delta. Pengarna bekostar det material vi köper in specifikt för den här dagen. Barn under 1 år deltar utan kostnad.  Ni deltar så länge ni själva vill. Vi bjuder på julfika.

Vi behöver din anmälan och betalning senast 30 november. Uppge hur många vuxna respektive barn ni är som kommer och om någon av er behöver specialkost så att vi kan fixa fika. Skicka anmälan till Josefin på SRF Stockholm Gotland på josefin@srfstockholmgotland.se eller ring 08-462 45 06. Sätt in 50 kr per familjemedlem som deltar på vårt PG 595 93-4 och märk inbetalningen med efternamn och ”Jul19”.

Juliga hälsningar!Anmälan