Konstnär i vår digitala konstvisning?

MAJ 27
Plats:
via Teams
Tid:
18:00
Anmäl senast:
2021-04-11

Vill du bli en av konstnärerna i vår digitala konstvisning? Torsdagen den 27 maj kl 18:00 sänder distriktet en digital syntolkad konstvisning. Visningen sänds på Teams, och inviger en helg full med digitala kulturaktiviteter för dig som har en synnedsättning. Inför denna visning vill vi ge dig som har ett intresse av att skapa konst möjligheten att bli en av de konstnärer som ställs ut.

Temat för utställningen är Närhet – något som kanske fått en annan betydelse nu när pandemin under en längre tid förhindrat fysiska möten. Vi vill nu se din tolkning av detta ord i ett konstverk. Det finns inga begränsningar för hur ditt konstverk ska se ut eller vilka material det ska bestå av. Det kan vara en skulptur, en teckning, ett foto eller något helt annat.För att kunna delta med ditt verk i visningen behöver du göra en intresseanmälan till Annika Strådal, som kommer att leda konstvisningen och syntolka de verk som ställs ut.

I samband med din anmälan vill vi att du beskriver din tanke bakom verket, samt anger höjd, bredd och djup samt materialval. Du får gärna bifoga en bild på verket och skicka det till e-post: annika.stradal@sensus.se. Alla deltagare får vara med i mån av plats, vid stort intresse visas ett urval av bidragen. Om du kommer med i urvalet kommer du få skicka ditt konstverk som postförsändelse till Annika. Om verket inte är möjligt att skicka kommer vi visa och syntolka bilden av konstverket. 

Vi ser fram emot att ta del av ditt konstverk!
Arrangemanget sker i samarbete med Sensus.Anmälan