Skapa en gemensam konstutställning!

MAJ 30
Plats:
via Teams
Tid:
10:30
Anmäl senast:
2021-04-29

Som en del av distriktets kulturhelg den 29-30 maj bjuder vi in barn och ungdomar mellan 6-16 år att tillsammans göra en konstutställning med fint och roligt pyssel. 

Aktiviteten går till så att du skapar ditt konstverk i lugn och ro hemma. När du anmäler dig skickar vi ett pysselpaket till dig med saker du kan använda, som vaxsnören, klistermärken och silkespapper. I paketet får du också ett A4-papper att skapa ditt konstverk på. Du väljer själv vad du vill göra, det viktigaste är att ditt namn finns med någonstans på konstverket. 

Om du vill använda sådant som inte finns med i utskicket, tex lim och färg, kritor eller vattenfärg, behöver du själv ha det hemma.De enda reglerna är att du ska göra ett så kreativt konstverk du kan, att pappret är i stående format och att ditt namn finns med på det. Ett bidrag per deltagare. 

Söndagen den 30 maj kl 10:30 visar vi upp konstverken via Teams, där du som deltagit med ett konstverk också får chansen att presentera det. Konstverken kommer också finnas på vår hemsida. Senare under året kommer vi ordna en fysisk träff för alla deltagare. 
Skicka ditt bidrag till oss i kuvertet du får med ditt pysselpaket senast den 20 maj. OBS! Du står själv för portot. Vi kan ta emot max 16 konstverk.Anmälan