VIP-shopping på H&M

DEC 14
Plats:
H&M, Ringens köpcentrum, Skanstull
Tid:
08:00 - 09:45
Anmäl senast:
2017-12-12

Välkommen att julhandla med SRF Stockholms och Gotlands län på H&M i Ringen köpcentrum. Till vår hjälp finns flera av butikens anställda på plats för att guida oss rätt bland storlekar, färger, material och stilar. Som vanligt har vi hela butiken för oss själva.

OBS! Kort anmälningstid!

Passa på att köpa några mjuka klappar att lägga under granen i jul. Eller varför inte unna dig en present till dig själv för att lysa upp vintermörkret. Ta gärna med dig en vän och shoppa i lugn och ro i en av Sveriges största butikskedjor och få samtidigt 20 % rabatt på hela köpet.

På H&M hittar du alltifrån basplagg till uppdaterade klassiker och kläder som speglar de senaste internationella trenderna till bra priser. I butiken i Ringen Centrum hittar du avdelningarna herr, barn, dam, kosmetik, Trend, Divided, Everyday och Modern Classic. 

Aktiviteten är kostnadsfri. Vi kommer att ha ledsagare på plats samt butikens egen personal som gärna hjälper till. Uppge i din anmälan om du tar med dig en vän eller egen ledsagare. Ni får båda 20 % rabatt på hela köpet.

Varmt välkommen att shoppa med oss!Anmälan