Workshop: Politisk poesi

MAJ 29
Plats:
via Teams
Tid:
11:00 - 13:00
Anmäl senast:
2021-04-29

SRF Stockholm Gotland och kulturprojektet Skapa Loss bjuder in till en digital workshop där du träffar poeten och skribenten Desideria Jungelin. Hon leder ett pass i politisk poesi där du får möjligheten att använda poesi, kreativitet och fantasi för att sätta ord på intressepolitiska frågor som berör dig. Se till att du har tillgång till valfritt skrivdon som reglett, röstmemo, perkinsmaskin eller liknande.

SRF respekterar rådande restriktioner för allmänna sammankomster och försöker ständigt hitta nya sätt att genomföra våra kulturaktiviteter. Vi genomför därför denna aktivitet genom Teams, som är ett digitalt mötesverktyg för att kunna sammanföra flera personer som sitter på olika ställen. Man kan då välja att slå på sin video, för att både se andra och låta andra se sig själv - om man har det behovet. Det går också bra att ringa in via telefon. Hoppas att du vill vara med!

Du får information om hur du går till väga för att delta via telefon eller Teams efter att du anmält dig. Antalet platser är begränsade. Alla medlemmar från 16 år och uppåt är välkomna att delta.

Hjärtligt välkomna!
Arrangemanget sker i samarbete med Sensus.Anmälan