Workshop: Punktskriftskonst

MAJ 30
Plats:
via Teams
Tid:
11:00 - 12:30
Anmäl senast:
2021-04-29

SRF Stockholm Gotland och kulturprojektet Skapa Loss bjuder in till en digital workshop med punktskriftskonst. Under den här workshopen får du möjlighet att utforska mötet mellan punktskrift och konst. Anne Mondotter och Viviann Emanuelsson leder ett pass där du får möjligheten att skapa fritt med punktskriften som utgångspunkt. Material skickas ut till deltagarna i förväg.

SRF respekterar rådande restriktioner för allmänna sammankomster och försöker ständigt hitta nya sätt att genomföra våra kulturaktiviteter. Vi genomför därför denna aktivitet genom Teams, som är ett digitalt mötesverktyg för att kunna sammanföra flera personer som sitter på olika ställen. Man kan då välja att slå på sin video, för att både se andra och låta andra se sig själv - om man har det behovet. Det går också bra att ringa in via telefon. Hoppas att du vill vara med!

Du får information om hur du går till väga för att delta via telefon eller Teams efter att du anmält dig. Antalet platser är begränsade. Alla medlemmar från 16 år och uppåt är välkomna att delta.

Hjärtligt välkomna!
Arrangemanget sker i samarbete med Sensus.Anmälan