Nyheter


Dialogmöte gällande kvalitén i färdtjänsten

Den 6 september är ungdomar som använder färdtjänst välkommen till ett dialogmöte hos Myndigheten för delaktighet gällande kvalitén i färdtjänsten.
Publicerat: 04 jul 2018

Dialogmöte gällande kvalitén i färdtjänsten

Den 5 september är barn och föräldrar till barn som använder färdtjänst välkommen till ett dialogmöte hos Myndigheten för delaktighet gällande kvalitén i färdtjänsten.
Publicerat: 04 jul 2018

Dialogmöte gällande kvalitén i färdtjänsten

Den 29 augusti är vuxna i arbetsför ålder som använder färdtjänst välkommen till ett dialogmöte hos Myndigheten för delaktighet gällande kvalitén i färdtjänsten.
Publicerat: 04 jul 2018

Dialogmöte gällande kvalitén i färdtjänsten

Den 27 augusti är pensionärer som använder färdtjänst välkommen till ett dialogmöte hos Myndigheten för delaktighet gällande kvalitén i färdtjänsten.
Publicerat: 04 jul 2018

SJ renoverar spår

Renoveringen av Getingmidjan, det vill säga spåren mellan Centralstationen och Södra Station, pågår nu mellan 25 juni – 19 augusti. Vi vill gärna veta hur du upplever att det går att resa.
Publicerat: 28 jun 2018

Idrottshelg på Munktell arenan i Eskilstuna

Specialpedagogiska skolmyndigheten, Resurscenter syn, inbjuder elever med synnedsättning som är födda år 1998-2010 att delta i höstens idrottshelg.
Publicerat: 11 jun 2018

Ett år i ny regi

Sedan mars förra året drivs Stockholms syncentral av företaget Sodexo. Vi träffade syncentralens enhetschef Eva Karlström för att tala om personalbrist och svårigheter att uppfylla vårdgarantin.
Publicerat: 25 maj 2018

Personalbrist vid Stockholms Syncentral

Syncentralen har brist på personal. Det är framför allt synpedagoger och datapedagoger som saknas och om inget görs från landstingets sida riskerar synskadade i länet att bli utan stöd de behöver för att få vardagen att gå ihop.
Publicerat: 04 maj 2018

Distriktets valfrågor del 3: Utveckla rehabiliteringen för personer med synnedsättning

Inom landstinget genomförs just nu framtidsplanen för hälso- och sjukvården. Ett undantag är rehabiliteringen för personer med synnedsättningar. Där finns inte ens någon framtidsplan. Vi uppmanar de politiska partierna att ändra på det.
Publicerat: 27 apr 2018

Distriktets valfrågor del 2: Rädda liv, bygg plattformsväggar i tunnelbanan.

Stockholm växer så att det knakar och trycket på tunnelbanan ökar. Särskilt trångt och farligt blir det på de smala plattformarna i city. Varje år inträffar ett stort antal olyckor där personer dör eller blir allvarligt skadade. Genom årens lopp har många...
Publicerat: 19 apr 2018
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Nästa