Skärmdump från Landstingets webbplats med tecknade bilder på bestick, ett headset, en såg och en sol i övre högra hörnet.
Skrämdump från Landstingets webbplats

Dags att söka sommarjobb

Tycker du det låter lockande ha ett eget jobb under några sommarveckor? Att tjäna dina egna pengar? Då är landstingets sommarjobb något för dig! Och nu är det dags att söka!

Mellan 23 februari och 18 mars kan ungdomar i Stockholms län söka sommarjobb inom landstinget. Du som söker måste ha fyllt 16 år innan sommarjobbet börjar och du får inte ha fyllt 19 år innan sommarjobbet slutar. Ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp. Om du blir erbjuden ett jobb ska du kunna visa upp ett läkarintyg på din funktionsnedsättning.

Jobben kan finnas inom flera olika verksamheter; hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik eller administration. För att sommarjobben ska fördelas så rättvist som möjligt lottas platserna ut. Sen matchas den sökande med den arbetsplats som passar bäst utifrån önskemål och var du bor. Alla sommarjobbare får en handledare som hjälper dig till rätta och som finns till hands under hela jobbperioden.    

Ansökan och mer information hittar du här: www.sll.se/sommarjobb/

Har du några frågor eller funderingar? Du är välkommen att kontakta ombudsman Pia-Lena Krischél, pia-lena@srfstockholmgotland.se, tel: 08-462 45 19