Designprojekt för att underlätta i mataffären

En helhetslösning som underlättar för dig som synskadad att handla i mataffären! Låter det intressant? I designprojektet, som sträcker sig fram till slutet av maj, kommer du som synskadad vara i fokus för att ge mig bättre förståelse för dina behov.

Jag heter Johan Pihl och har precis påbörjat mitt examensarbete som är ett designprojekt där jag ska utveckla en helhetslösning för synskadade som handlar i mataffären.
Jag är själv inte synskadad, men jag känner ett brinnande intresse för att lära mig mer om just dina behov och hoppas på att få kontakt med flera personer med olika typer av synnedsättningar (allt från synsvag till gravt synskadad).

Jag söker deltagare som är intresserade av att vara med i allt från korta intervjuer till längre studier i mitt projekt. Hör av dig till mig om du vill veta mer om projektet. Här kommer mina kontaktuppgifter för telefon och mejl: 070-729 81 76 samt nils.johan.pihl@gmail.com 

Vill du vara med i studien så önskar jag att du bor eller jobbar i närheten av Stockholm, så att vi har möjlighet att träffas. Jag ser fram emot att höra från dig!