Snö som täcker marken och ett träd med vy över sjön
Snö och lugn på Almåsa

Jul & Nyår på Almåsa

Jul och nyår är extra mysigt på Almåsa - Den 21 december – 2 januari är det öppet exklusivt för dig som är synskadad. Slipp stress och koppla av i jul och nyår. Här möter du nya och gamla bekantskaper, njuter av härlig stämning och god mat i avslappnad miljö. Almåsa är anpassat för att du som synskadad ska kunna röra dig fritt och enkelt.

Julen firas på klassiskt vis med allt som hör till. Vi pyntar granen, knäcker nötter, äter julgotter, pysslar och slappnar av framför öppna spisen. På julafton kommer tomten med klappar till alla. Utöver det klassiska julfirandet finns olika aktiviteter att delta i. Kom och må gott på Almåsa!

Nyår – festligt firande ni sent ska glömma.2018 firas in med pompa och ståt, fyrverkerier, bubbel, liveband och nyårssupé. Nyårsfirande på Almåsa är populärt – här gäller först till kvar. Nyårsvistelsen bokas med minst 2 sammanhängande övernattningar.

I erbjudandet ingår frukostbuffé, lunch med varmrätt och dessert, eftermiddagskaffe som serveras i salongerna och middag med förrätt och varmrätt (nyårsafton 4 rätter).Alla hotellrum har dusch, toalett, balkong eller terrass med utsikt över skog eller havet.

Enkelrum: 995 kr per person och natt 
Dubbelrum: 795 kr per person och natt
Barn 6 – 14 år betalar halva priset för måltider och 195 kronor för en extrabädd per dygn.

Tillägg för aftnar såsom julafton, nyårsafton etc. 200 kr per person.
Du får ta med dig en anhörig, ledsagare, make/maka till samma förmånliga pris.

Ring och boka på tel. 08-500 404 80

Varmt välkomna!