Dagläger för ungdomar

AUG 30
Plats:
Kärsögården, Stockholm
Anmäl senast:
2020-08-09

Sista anmälningsdatum för eventet har passerat.


Varmt välkommen till ett dagläger för dig som är i åldern 12-18 år! Även du som inte är medlem i Synskadades Riksförbund är välkommen att delta på lägerdagen. Daglägret riktar sig endast till ungdomar, ej föräldrar. 

Vi samlas vid Skanstull på morgonen och åker med abonnerad buss till Kärsögården nära Drottningholms slott. Där väntar lekar, musik, lunch, kanotpaddling, skattjakt/femkamp, bad, mellis med korvgrillning och en massa härligt häng med gamla och nya kompisar. Med oss har vi engagerade lägerledare som bistår med ledsagning och annan praktisk hjälp. På eftermiddagen åker vi tillbaka till Skanstull. 

Deltagaravgift: 150 kr som betalas in på PG 595 93-4 senast den 9 augusti. Märk inbetalningen med namn samt Dagläger.
I mån av plats tar vi emot deltagare bosatta utanför Stockholms län mot en något högre deltagaravgift.

Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Coronapandemin och kommer att vara mycket försiktiga. Vi uppmanar den som känner sig det minsta sjuk att hålla sig hemma, och kommer att betala tillbaka deltagaravgiften oavsett hur nära inpå daglägret en avanmälan kommer.

Deltagare i behov av särskilt stöd till följd av sjukdomar eller ytterligare funktionsnedsättningar uppmanas att ta med en egen assistent med de kunskaper som behövs. Kontakta oss vid frågor och/eller uppge detta i samband med anmälan. Vi står inte för arvode till egen assistent, däremot alla omkostnader på plats.

Observera att du som målsman genom att anmäla din ungdom och besvarat följande frågor godkänner att din ungdom deltar på lägret och att uppgifterna stämmer.  
• Deltagarens personnummer
• Behov av specialkost, t ex allergier
• Ev. annan funktionsnedsättning eller sjukdom som är bra att känna till, om medicin ska tas under dagen och ev. egen assistent.
• Om deltagaren kan simma 25 m utan flythjälpmedel
• Om deltagaren får vara med i ljud och bild på hemsidan och ev. i vår tidning.

Mer information om vår barnverksamhet hittar du här.