Prenumerera

Här kan du prenumerera på olika sidor på vår hemsida.

Det innebär att när vi lägger ut en aktivitet, nyhet eller något i pressrummet så får du ett mejl med en kort beskrivning om t ex aktiviteten och en länk till hemsidan där du kan läsa mer och anmäla dig, om du tycker att det låter intressant. 

Vad står de olika rubrikerna för?

Aktiviteter: Här får du mejl om aktiviteter som riktar sig till personer med synnedsättning som vi inom SRF arrangerar. Du kan välja att prenumerera på en, flera eller alla lokalföreningar och distriktet. 
Önskar du få mejl om syntolkade föreställningar, så väljer du att prenumerera på distriktet. Vid dessa föreställningar beskriver en syntolk vad som sker på scenen, filmduken eller arenan. Syntolkningen sker i samma salong som alla andra besökare sitter i.

Nyheter: Här får du senaste nytt om de intressepolitiska frågor som distriktet driver just nu och om händelser som påverkar synskadades vardag. Du får även information om aktiviteter för personer med synnedsättning som arrangeras av andra föreningar, organisationer. T ex taktil visning på museum, där du får möjlighet att komma nära och känna på föremål.

Pressrum: Här får du alla pressmeddelanden som distriktet skickar till media och uttalanden som antas vid distriktets representantskapsmöten.

Hur gör jag?

Markera i kryssrutan vid den rubrik/rubriker du önskar få information ifrån.
Väljer du aktivitetskalendern dyker det upp en kombinationsruta längre ner där du kan bläddra till valfri lokalförening/distriktet eller alla föreningar, därefter skriver du din mejladress och trycker på knappen ”Prenumerera”.
Önskar du prenumerera på flera lokalföreningar så gör du om proceduren. 

Hur gör jag om jag inte vill prenumerera längre?

I varje mejl som skickas ut så finns en länk där det står ”Tryck på denna länk för att avsluta din prenumeration”, tryck på den och sedan på knappen” Avsluta prenumeration”, så är din prenumeration avslutad. 


Vad vill du prenumerera på?