Nyheter


Inbjudan till workshop med ny iPhone-app.

Motion & Idrott för Synskadade, MIS, har tagit fram en ny app för iPhone som heter Vision & Motion, V&M. I appen kan du skapa en rutt och återanvända den för viss navigering, spara en plats och delta i tävlingen om vem som fångar flest zoner varje månad.
Publicerat: 15 apr 2021

Var oartig och stoppa bedragarna

Stockholms läns sjukvårdsområde går nu ut med en varning om bedragare som använder vaccination mot Covid-19 i sina försök att luras.
Publicerat: 02 mar 2021

Information om Färdtjänstens utskickade folder

Färdtjänsten har skickat ut en folder med nyheter till alla sina resenärer nu i december. Där står det att man under december lanserat en Iphone-app och Bank-ID för beställning av färdtjänstresor. Vi har fått veta att dessa två lanseringar är framflyttade...
Publicerat: 11 dec 2020

Vi behöver din hjälp!

Har du försökt att få hjälp med Coronatest av vårdcentralen och fått ett nekande svar? Vi ber dig då att kontakta oss och berätta om vad som hände. Vi behöver få veta detta för att ta upp det med ansvariga på Regionen.
Publicerat: 03 dec 2020

Tidningarnas utgivningsplaner är klara

Nu kan du hitta Vår synpunkts och Läns- och Riksnytts utgivningsplaner för 2021 på vår hemsida.
Publicerat: 02 dec 2020

Valberedningen önskar få förslag på kandidater

Ta chansen att föreslå kandidater till styrelsen och verksamhetsrevisorer!
Publicerat: 02 dec 2020

Forskningsprojekt om informationen under Covid 19

Organisationen Begripsam kommer göra ett forskningsprojekt om hur personer med olika funktionsnedsättningar har fått eller kunnat uppfatta information under pandemin.
Publicerat: 03 nov 2020

Nu måste alla bussresenärer ha giltig biljett

Trots att bussarnas främre dörrar där viseringsmaskinen finns hålls stängd på grund av smittorisken måste nu samtliga resenärer i Stockholms kollektivtrafik ha en giltig biljett när de kliver på bussen. Den som reser med reskassa måste alltså ta sig till ...
Publicerat: 03 nov 2020

Var sjunde taxi borta från Stockholms gator

Enligt både Taxiförbundet och Trafikförvaltningen har antalet taxibilar i region Stockholm minskat sedan pandemin bröt ut i mars. Orsaken är den kraftigt minskade efterfrågan på taxi från såväl företags- och privatkunder som färdtjänst.
Publicerat: 16 okt 2020

Vita käppens dag

Vita käppens dag – vi leker med tanken om den vita käppen bytte plats med elsparkcykeln.
Publicerat: 15 okt 2020
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Nästa