Nyheter


Svensk synmässa

Missa inte tillfället att se de senaste synhjälpmedlen från alla större leverantörer under ett och samma tak!
Publicerat: 11 feb 2020

Tidningarnas utgivningsplaner

Nu har vi lagt ut Läns- och Riksnytts och Vår Synpunkts utgivningsplaner på hemsidan.
Publicerat: 10 dec 2019

Utrop vid korta tåg är bra för alla

Från och med i höst kan länets pendeltågsresenärer både se och höra information om kort tåg. Detta efter att distriktet tillsammans med DHR och Funktionsrätt Stockholms län, Trafikverket och Trafikförvaltningen jobbat fram en lösning.
Publicerat: 23 okt 2019

Den vita käppen enkel, ovärderlig, oslagbar

Varje år den 15 oktober uppmärksammas ett av världens enklaste och mest ovärderliga hjälpmedel, den vita käppen. Här kommer lite fakta om vår vita vän i vardagen.
Publicerat: 14 okt 2019

När Huddinge sjukhus nya operationsbyggnad granskas hörs ljuv musik

Det senaste samverkansrådet med Locum gick av stapeln mitt i händelsernas centrum. Deltagarna från de olika funktionshinderorganisationerna samlades på Karolinska sjukhuset i Huddinge och fick iklädda skyddskläder gå en rundtur mitt i byggandet av en ny o...
Publicerat: 23 sep 2019

EU-valet

Inför EU-valet den 26 maj kan man beställa valsedlar i punktskriftsmärkta kuvert hos valmyndigheten.
Publicerat: 09 maj 2019

Glada reaktioner på Medlemsforum

SRF:s stora medlemsforum på temat ”Spräng gränserna” har hållits. Distriktet Stockholm Gotland var med och arrangerade, och kanslichefen Ulrica Blomqvist är nöjd.
Publicerat: 08 maj 2019

Ny lansering av Mina sidor

Idag efter kl. 14.00 lanserar Region Stockholm en ny version av Mina sidor. Sidan får ett nytt utseende och beställningsfunktionen är uppdelad stegvis.
Publicerat: 02 maj 2019

Här är nya styrelsen

Såhär ser distriktets styrelse ut för det kommande året. Av dessa är fyra ledamöter valda på två år, nämligen Petteri Louhema, Anne Edlund, Sirkka Husso och Mickaela Persson.
Publicerat: 16 apr 2019

Nytt avtal i färdtjänsten

Från 1 april gäller ett nytt färdtjänstavtal i Region Stockholm. Det innebär bland annat att ett tredje taxibolag är upphandlat för resor. Ersättningen höjs för chaufförer som tar resegarantikörningar, och för körningar med ledarhund eller bilbarnstol. ...
Publicerat: 01 apr 2019
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Nästa