Nyheter


Syntolkad teaterföreställning på Kulturhuset Stadsteatern

Den 11 maj kan du uppleva syntolkade föreställningen Shakespeares En midsommarnattsdröm på Kulturhuset Stadsteatern.
Publicerat: 18 mar 2024

SRF anordnar kurs i motionsskrivning

Nu ger vi dig möjligheter att påverka organisationen och att vässa argumenten till dina kongressmotioner och motionerna till ditt årsmöte.
Publicerat: 11 mar 2024

Varning för bedrägeri, falska telefonsamtal

Vi vill varna för att det förekommer bedrägerisamtal, där uppringaren påstår att de ringer från Synskadades Riksförbund.
Publicerat: 21 feb 2024

Hjälp Region Stockholm testa deras nya webbplats

Du som gillar att kika på webbplatser får gärna berätta vad du tycker om Regionens kommande webbplats, både ris och ros är välkommet.
Publicerat: 19 jan 2024

Distriktet bjöd politiker på fika i mörker

Fredagen 8 december bjöd distriktet politiker från regionstyret på en förmiddagsfika helt i mörker. Bland annat kom hälso- och sjukvårdsregionrådet Talla Alkurdi,(S), till Svartklubben på Södermalm.
Publicerat: 12 dec 2023

SL informerar

Den 4 januari 2024 öppnar SL en ny ingång till tunnelbanan på Katarinavägen. Katarinavägsentrén kommer att vara öppen under cirka 1 år medan de bygger om huvudentrén på Ryssgården.
Publicerat: 11 dec 2023

Taltidningsproducenternas pris Guldkassetten till Läns och Riksnytt

Distriktets grannredaktion, taltidningen Läns och Riksnytt, har precis vunnit Taltidningsproducenternas förenings fina pris Guldkassetten. Bakom det vinnande reportaget står journalisten Aziza Daouadi. Även Henrik Jansson, också han journalist på Läns och...
Publicerat: 29 nov 2023

Ta chansen att lära dig punktskrift!

För gemenskap, underhållning eller som ett nyttigt verktyg i vardagen. Det finns många anledningar att lära sig punktskrift. En liten stunds övning om dagen kan ge dig goda kunskaper bara efter ett halvår. Nu är det snart dags igen för att anmäla sig till...
Publicerat: 23 nov 2023

Vi söker funktionärer

Är du duktig på att använda mobiltelefon eller surfplatta? Skulle du kunna tänka dig att lägga ett par timmar då och då och komma till vår digitala hörna och hjälpa andra som vill höja sin digitala kompetens?
Publicerat: 24 okt 2023

Är du 12-18 år och åker med SL-trafiken?

Vi vill förstå hur vardagen kan se ut för dig som är ung och som reser i Stockholm med tunnelbana, buss, pendeltåg, lokalbana/spårvagn eller pendelbåt. Vad kan bli bättre i SL-trafiken? Nu har du chansen att få tycka till.
Publicerat: 27 sep 2023
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Nästa