Ny lansering av Mina sidor

Idag efter kl. 14.00 lanserar Region Stockholm en ny version av Mina sidor. Sidan får ett nytt utseende och beställningsfunktionen är uppdelad stegvis.

En funktion som förtydligas är Återkommande resor som används för att spara all information i en resa förutom datum och tid. Det gör att beställningen automatiskt fylls i med informationen från den sparade resan, för att förenkla en beställning.

Vidare finns funktionerna Beställ returresa, Kopiera resa kvar och Sparade adresser kvar. Det går som tidigare att se sitt tillstånd och sitt saldo och för sjukresor att se sina sjukresetillstånd och deras saldo. Det går att se sina kommande resor och sina tidigare resor. Inloggningen är samma som tidigare.

Det kommer idag att läggas ut information om detta på fardtjansten.sll.se.

En stor del i arbetet har varit att säkerställa att sidan är tillgänglig (byggd enligt WCAG 2.1 standard för webbtillgänglighet) och fungerar med olika hjälpmedel over och att ta fram en stabil plattform som vi kan använda när vi bygger ut sidan framöver med fler funktioner.

Användare kan som vanligt höra av sig till kundservice med frågor, förbättringsförslag, klagomål och synpunkter, via telefonnr. 08 720 80 80.