Testpersoner sökes för ny version av färdtjänstappen

I höst kommer färdtjänsten släppa en helt ny, förbättrad version av färdtjänst-appen. De behöver hjälp att göra det så bra som möjligt och söker därför testpersoner som vill bidra till att appen blir användbar för personer med synnedsättning.

Vem kan vara med?

Färdtjänsten söker dig som är färdtjänst- eller sjukreseresenär. Du har någon gång beställt färdtjänst eller sjukresa via Mina Sidor eller vår app.

Hur går det till?

Du åker till oss på Lindhagensgatan 100 där vi möter upp dig vid entrén. Du sitter tillsammans med en person som leder dig genom appen. Vi kommer bland annat att testa att logga in på ett låtsaskonto och boka en låtsasresa. Ytterligare två av oss på Färdtjänst kan komma att sitta med för att titta och förstå hur appen används. Kom ihåg att du inte behöver känna någon prestation alls - det är endast appen vi testar och inte dig.

Praktisk information

- Testet kommer ta mellan 30-60 minuter.
- Du kan välja att testa appen på din egen mobil eller på en mobil som Färdtjänsten tillhandahåller. Tre arbetsdagar innan mötet kommer vi skicka ut information om hur du kan ladda ner appen till din egen mobil.
- Du får arvode för resan till och från Trafikförvaltningen samt för din medverkan. Vi bjuder på fika. Vi återkommer med mer info till dig när du anmält ditt intresse.

När och var?

Vi önskar träffa dig någon gång i juni. Tillsammans bestämmer vi ett passande datum. Platsen är Trafikförvaltningens kontor på Lindhagensgatan 100.

Intresseanmälan

Skicka ett mejl till: pedram.nayeri@regionstockholm.se
Skriv namn och telefonnummer så hör vi av oss och bestämmer en tid.

Vi ser fram emot att höra från dig!